Essential Motion -viikonloppukurssi Tampereella 27.1.2018

ESSENTIAL MOTION -VIIKONLOPPUKURSSI
Tampereella 27.1.2018


Tule ja koe läsnäolon voima!

Kurssi tarjoaa turvallista ja voimauttavaa läsnäoloa itsessäsi ja ryhmässä. Voit antaa lempeän liikkeen viedä, pehmittää kehon ja mielen jumeja ja antaa tilaa myös tunteillesi. Haluaisitko löytää elävyytesi ja kohdata muita tässä hetkessä myös ilman sanoja? Kehotietoisuusvalmentajien Riitan ja Pirjon ohjauksessa saamme kohdata itsemme ja toisemme lempeän uteliaina. Tule sellaisena kuin olet – kurssi ei vaadi erityistaitoja. Kurssi ei kuitenkaan sovellu akuutissa kriisissä oleville.

Mitä Essential Motion on?

Essential Motion on amerikkalaisen keho- ja tanssiterapeutin Karen Roeperin kehittämä menetelmä keholliseen itseilmaisuun, vapaaseen liikkeeseen ja syvempään itsetuntemukseen. Harjoitukset herättelevät luonnollista, aitoa ja spontaania itseilmaisua, tuovat liikkumiseen iloa ja vapautta. Tavoitteena on tutustua omaan kehoon ja sisäisiin impulsseihin sekä vapauttaa esteenä olevia jännityksiä.

Essential Motionia voi tehdä ryhmässä tai yksilöohjauksessa. Ryhmissä käytetään liikettä ja tanssia musiikin inspiroimana tai hiljaisuudessa, liikeimprovisaatioita, kehotietoisuus- ja vuorovaikutusharjoituksia, pysähtymistä omien kehollisten impulssien aistimiseen, rentoutumista, liikkeen peilaamista, kokemusten ja oivallusten kehollista ja sanallista jakamista.

Kurssin järjestäjät:

Kurssin järjestävät Katja Hämäläinen (Onnellista elämää) ja Essential Motion Finland yhdessä kehotietoisuusvalmentajien Riitta Saarikon (http://viisaskeho.fi/) ja Pirjo Salon (http://pirjosalo.net/) kanssa.

Tätä kaikkea kurssi tarjoaa:

– irtioton arjen tiimellyksestä
– pysähtymistä hyvinvointisi äärelle
– turvallisen ja inspiroivan ryhmän
– lempeää yhteyttä tuntevaan kehoosi
– helppoja harjoituksia ja vapaata liikettä
– itsemyötätuntoa ja luovaa leikittelyä aitoa kohtaamista ilman sanoja
– vapautta olla oma ihana itsesi.

Kurssin tiedot ja ilmoittautuminen:

Lauantaina 27.1.2018 klo 10-17
Paikka: Salsakoulu Vanha Havanna, Tullintori, Tampere (rautatieaseman kupeessa)
Kurssin hinta: 120 €

Ilmoittaudu mukaan tästä!


Lämpimästi tervetuloa jakamaan ja kokemaan iloa ja läsnäolon voimaa!

Huomaathan, että kurssi ei sovellu akuutissa kriisissä oleville. Jos sinua mietityttää, sopiiko kurssi juuri sinun elämäntilanteeseesi, ota yhteyttä järjestäjään sähköpostitse onni@onnellistaelamaa.com, niin sovitaan sinulle puhelinaika ohjaajien kanssa tarkempaa juttelua varten.

Ilmoittaudu mukaan tästä!